Projekty UE
W. „MAT” Marzena Tkaczuk w okresie od 1.01.2017 do 31.12.2018 realizuje projekt „POLSKIE CZEKOLADOWE OWOCE” współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach 3.3.3: „Wsparcie MŚP w promocji marek produktowych –Go to Brand” Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020. Celem projektu jest zwiększenie eksportu przez P.W. „MAT”, w tym śliwki w czekoladzie o 35% do 2019 roku oraz wprowadzenie do eksportu: wiśni w czekoladzie i skórki pomarańczowej w czekoladzie do 2019 roku. W wyniku działań projektowych podpisanych zostanie 5 kontraktów handlowych z partnerami zagranicznymi.
Wartość projektu: 296 691,00 zł
Dofinansowanie projektu z UE: 192 900,00 zł
“- P.W. “ MAT “ Marzena Tkaczuk w okresie od 2019-04-01 do 2020-11-30 realizuje projekt “ POLSKIE CZEKOLADOWE OWOCE II” w ramach poddziałania 3.3.3 Wsparcie MŚP w Promocji Marek Produktowych- GO TO BRAND Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020współfinansowanego ze Środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Celem projektu jest zwiększenie eksportu w firmie P.W.”MAT” produktów takich jak śliwka w czekoladzie,morela w czekoladzie , daktyle w czekoladzie.
Wartośc projektu :246.700,00zł
Wartośc dofinansowania 185.025,00 zł
P.W. “ MAT “ Marzena Tkaczuk w okresie od 2021-01-01 do 2022-03-31 realizuje projekt “ POLSKIE CZEKOLADOWE OWOCE III” w ramach poddziałania 3.3.3 Wsparcie MŚP w Promocji Marek Produktowych- GO TO BRAND Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 współfinansowanego ze Środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Celem projektu jest zwiększenie eksportu w firmie P.W.”MAT” produktów takich jak śliwka w czekoladzie,morela w czekoladzie , daktyle w czekoladzie.
Wartośc projektu :216.700,00zł
Wartośc dofinansowania 162.525,00 zł